Skip to main content

Doe mee!

Wij zoeken creatieve waarmakers om samen met ons de meest aanstekelijke content te creëren over technologie voor de volgende generatie.

Je kunt meedoen op drie manieren:

  • Maak fiedio’s met ons
  • Word onze productiepartner
  • Deel ons verhaal

Laten we samen impact maken.

Onze missie kunnen we alleen waarmaken door samen te werken met geweldige productiepartners die samen met ons Fiedio.com laden met toegankelijke en aanstekelijke content. Dit kan op verschillende manieren. Zie je dit helemaal zitten? Vul dan ons formulier in of mail naar mail@hetvlindereffect.com
Twee meisjes bekijken een schaalmodel van een baggerschip bij Boskalis

Maak fiedio’s met ons

Een fiedio beantwoordt een technologie-gerelateerd vraagstuk dat 8-jarige kinderen bezighoudt. In een korte interactieve video beantwoorden we de vraag, en laten we de innovaties op dit gebied zien aan alle uitvinders van morgen.

Wij komen hiervoor 1 dag draaien op locatie, en verwerken in de fiedio bij voorkeur ook bestaande beelden /renders van jouw organisatie omdat dit de toegankelijk van de content sterk vergroot voor de doelgroep. Als ANBI Stichting beschikken wij niet over middelen, daarom vragen we organisaties om bij te dragen in de productiekosten.

Staat tegenover dat je zelf als organisatie waardevolle uitbreiding krijgt van jouw contentcollectie!

Word onze productie partner

Wij willen content over de allertofste en nieuwste technologische innovaties voor kinderen zodat alle toekomstige uitvinders hun talent maximaal kunnen ontdekken en ontwikkelen.
Maar goede content is niet goedkoop. Dus om ook de verhalen te kunnen vertellen van organisaties zoals start-ups die zelf weinig budget hebben, hebben we productiepartners nodig die ons willen helpen om ook deze verhalen in beeld te brengen.
Ben jij of ken jij een persoon of organisatie die dit wel ziet zitten? Dan leren we je heel graag kennen!
Twee kinderen met groen en witte trui aan kijken olijk in de camera

Deel ons verhaal

Onze missie bereiken we niet alleen. Jij kunt ons helpen door ons verhaal te delen met anderen zodat we ons netwerk en impact vergroten.

In het bijzonder komen we graag in contact met kinderen die technologie-gerelateerde vraagstukken hebben. Scholen die onze content willen integreren in hun lesprogramma’s en ons helpen verbeteren met hun feedback. En onderzoeksinstellingen die samen met ons willen onderzoeken wat de impact is van onze content op attitude ten aanzien van technologie.

Volg ons op Linkedin