Skip to main content

Word ook supporter van uitvinders!

Samen bereiden we de kinderen van nu voor op de wereld van morgen.

Met jouw steun kunnen wij als stichting onze missie beter realiseren.

Gezien het ANBI karakter gelden er bijzondere belastingvoorwaarden wanneer je doneert aan Stichting het Vlindereffect. Jouw steun komt rechtstreeks ten goede aan de realisatie van meer fiedio’s. In het bijzonder gebruiken we financiële bijdragen voor het creëren van content om op inclusieve wijze de nieuwste technologische innovaties naar jonge kinderen te brengen.

Je steunt ons op verschillende manieren:

  • Doneer als particulier
  • Draag financieel bij als onderneming
  • Steun ons voor langere tijd

Geef een bedrag als particulier

Steun je onze missie? Top! Dankzij jou kunnen we de kinderen van nu nog beter voorbereiden op hun toekomst vol technologie.

Met de QR code in de afbeelding of deze link kun je (eenmalig) een bijdrage doen vanaf jouw bankomgeving van 5 tot 5000 euro. Ieder bedrag groot of klein, is voor onze stichting al reuze fijn!

Wist je trouwens dat een donatie vanaf 60 euro aftrekbaar is op je inkomstenbelasting? Dit geldt tot een maximumbedrag van 10% van je drempelinkomen (klik hier voor meer informatie).

Geef een bedrag als onderneming

We hebben alle kinderen nodig om oplossingen te realiseren voor de uitdagingen van morgen. Dat bereiken we door samen vandaag te faciliteren dat alle kinderen technologie kunnen ontdekken. Ook een steentje bijdragen? Dit kan door een (eenmalige) donatie via de QR code of deze link.

Voor ondernemingen is het mogelijk om een donatie aan Stichting het Vlindereffect van de winst af te trekken (tot een maximum van 100.000 euro per jaar). Via ons contactformulier kunt u een schriftelijke bewijstlast van de donatie opvragen. Klik hier voor meer informatie over zakelijk doneren.

Samen komen we verder

Als dank voor uw steun en donatie bieden we organisaties graag een speciaal programma aan. Steunt jouw organisatie onze stichting door minimaal elk jaar een fiedio mogelijk te maken? Dan vermelden we graag en met trots uw logo op onze website bij ‘supporters van uitvinders’.

  • U kunt ook als particulier een vriend van Stichting het Vlindereffect worden. Door ons periodiek te steunen met een maandelijkse bijdrage voor minimaal een jaar, vermelden wij u (indien gewenst) bij onze sectie ‘vrienden van’. U kunt uw overboeking instellen aan Stichting het Vlindereffect, NL95RABO0367158574, en hierbij in het opmerkingenveld van uw bankomschrijving het volgende te vermelden: ‘Vriend o.v.v. <uw naam>’.